COACHING + PENTRU ÎNVĂȚARE

Coachingul este un parteneriat în care un Coach oferă asistenţă Clientului în aflarea unor soluţii proprii, folosind tipare de gândire inovatoare, pentru creşterea performanţelor profesionale. 


Se deosebeşte de alte forme de dezvoltare (training, mentoring, etc) prin durabilitatea rezultatelor.


Odată ce Clientul îşi schimbă perspectiva asupra unui lucru, el îşi găseşte noi strategii de a lua decizii sau de relaţionare.

 

Și tocmai din faptul că ideile vin din interior, că le descoperă singur, el le va menţine şi în viitor fără a fi nevoie de efort suplimentar.

Abordarea sistemică


Lucrez cu Clientul pentru a identifica elementele cheie ale situației prezentate.

Ajut Clientul să recunoască realitatea situației așa cum este ea, dincolo de tiparele mentale obișnuite.

Invit Clientul să armonizeze elementele cheie pentru  ca sistemul să funcționeze mai bine, pentru a atinge obiectivele dorite.

Scopul coachingului este obținerea rezultatelor sustenabile, cu respectarea intereselor și cerințelor specifice fiecărei părți implicate.

Beneficii ale coachingului sistemic

 

Permite Clientului să înțeleagă și să acționeze asupra aspectelor de relații complexe individuale  și organizaționale în contextual curent.

În practică, permite:

 • Explorarea unui subiect, proiect sau relaționare personală din diferite perspective, pentru a vedea clar realitatea.
 • Alegerea unei strategii și evaluarea soluțiilor ce decurg din aceasta, evaluarea proiectelor și planurilor operaționale din “perspectiva ecologică”, a efectelor ascunse asupra celorlalți.
 • O abordare nouă în evaluarea soluțiilor alese.
 • Accentuarea colaborării, a progresului, a armonizării diferitelor sisteme.

Coaching este limbajul universal al schimbării și învățării

Câteva din strategiile coachingului sistemic

Coachingul te ajută să te dezvolți mai repede și în direcții pe care nu le bănuiești

Teme ale programelor de coaching

Pentru a maximiza rezultatele programului de COACHING, pot folosi și tehnologia frecvențelor – HEALY

 

Sunt mereu interesată să învăț și apoi să contribui folosind cele mai noi descoperiri în practica mea de COACH.

Astfel, anul acesta am început să folosesc tehnologii de vârf (lucrul cu frecvențele) în programele mele de coaching.

 

Lucrul cu HEALY

 

Ce este HEALY?


HEALY este un dispozitiv de bio-rezonanță, care folosește energia vindecătoare a frecvențelor. 

Este portabil, ușor și îmbină sănătatea, știința, tehnologia și spiritualitatea.

Ajută la echilibrări bioenergetice pentru claritate mentală, reducerea factorilor de stres, eliminarea blocajelor emoționale, reorganizarea energetică a întregului psihic, etc.


HEALY analizează frecvențele specifice ale corpului și apoi identifică cele care cauzează dezechilibre bioenergetice. 

Apoi, livrează înapoi în corp frecvențe specifice. 

Aceste frecvențe ajută la readucerea corpului în echilibru bioenergetic, restaurând capacitatea corpului de a se vindeca singur.


HEALY poate fi utilizat de la distanță. Exact cum te poți conecta la un post de radio departe de semnalele originale care sunt transmise, HEALY se poate conecta la câmpurile bioenergetice ale altora de la distanță.


În mecanica cuantică, există o teorie numită încâlcirea cuantică. 

Ea explică faptul că, în domeniul frecvențelor și al energiei, nu există o diferență considerabilă între punctul A și punctul B. 

Adică, nu există diferență între locația aparatului HEALY și poziția ta.

HEALY analizează peste 9 milioane de frecvențe și le selectează pe cele necesare pentru a armoniza Câmpul Bioenergetic.

 

Această tehnologie presupune că fiecare celulă, țesut și organ din corpul nostru are o frecvență specifică, care este optimă pentru funcționarea sa normală și sănătoasă. 

Atunci când aceste frecvențe sunt perturbate, poate apare dezordinea sau boala. HEALY încearcă să identifice frecvențele care sunt dezechilibrate și să le reajusteze pentru a promova vindecarea și sănătatea.

 

 

Deși există o mulțime de mărturii pozitive cu privire la eficacitatea dispozitivelor HEALY, acestea sunt adesea clasificate ca terapii alternative și pot să nu fie acceptate pe deplin de comunitatea medicală tradițională. 

Utilizatorii ar trebui să abordeze aceste tipuri de tratamente cu discernământ și să consulte un profesionist medical pentru afecțiuni grave sau persistente.

   

Programe

 


GOLD CYCLE

PURE   Acesta este punctul de plecare ideal pentru oricine folosește HEALY pentru prima dată. Este conceput pentru a ajuta organismul să se refacă din efectele bioenergetice ale poluanților de mediu, toxine, o dietă nesănătoasă și alți factori negativi. Începe prin susținerea organelor cu rol de filtrare și pregătește corpul pentru frecvențele microcurentului.

 

CARE  – Pregătește scena pentru susținerea sistemului imunitar. Cand câmpul bioenergetic este slab sau deteriorat, organismul este predispus la dezechilibre grave. Dacă acestea dezechilibrele persistă, suntem expuși riscului ca acest lucru să se manifeste sub formă fizică. Frecvențele acestui program întăresc comunicarea celulară pentru a ajuta organismul să-și echilibreze propriile căi imunitare pentru energie optimă.

 

ECHILIBRUL  –  Se referă la echilibrul bioenergetic al rinichilor, sistemul circulator, sistemul limfatic și hormoni. Este un program ideal pentru susținerea bioenergetică profundă a câmpului energetic al organismului. Este, de asemenea, de ajutor la menținerea echilibrului emotional și mental.

 

BEING – Este un set de frecvențe pentru echilibrarea minții și a bunăstării mentale. Poate fi considerat ca fiind sistemul imunitar al minții. Ne aliniază sufletul la cele mai înalte câmpuri vibratorii. Stresul poate provoca probleme enorme în toate procesele corpului. Suportul bioenergetic al fiinţei poate fi gândit ca un fel de proces  energetic de calmare.

 

ENERGY  –  Performanța are nevoie de sprijin. Indiferent dacă suntem atleți bine antrenați, manageri stresați sau mame ocupate. Acest set de frecvențe ne ajută să facem față eficient cerințelor fizice/mentale și energetice, prin  creșterea energiei în toate procesele organismului.  

 

RELAX  –  Oferă frecvențe de ajutor bioenergetic cu efect anti-stres. Stresul este adesea cauza hiperacidității și al dezechilibrelor în organism. Relaxarea înseamnă, de asemenea, să renunțăm la energiile care ne mențin într-un ciclu de stres cronic. Traiul de zi cu zi împiedică pe mulți dintre noi să renunțăm la grijile zilnice. Aceste tipare negative se pot ancora în câmpul nostru bioenergetic și pot trimite semnale de care nu sunt conștienți. Acest set de frecvențe susțin  procesul într-un mod puternic, dar blând, fiind vital pentru obținerea recuperării.

 

ELIBERARE – Există multe cauze diferite ale durerii. De exemplu, durerea poate fi un simptom de hiperaciditate a țesutului. Release is conceput pentru a susține procesele bioenergetice de eliberare a centrului durerii.

Acest program caută să localizeze durerea sau dezechilibrul la sursa inițială, astfel încât să poată fi îndepărtate complet din nivelul superior al fiinţei. Setul de frecvențe este văzut ca intrând în corpul energetic cauzal și țintind durerea la cauza ei fundamentală.


ÎNVĂȚARE

ÎNVĂȚARE – Sprijină învățarea prin stimulare craniană. 

Aceste frecvențele ajută câmpul bioenergetic să se conecteze la câmpul informațional, pentru stări superioare de învăţare.


MEMORIA – Stimularea energetică a metabolismului creierului pentru a ajuta la susținerea memoriei. 

Eficientizează modul în care circulă glucoza și oxigenul la neuroni/celulele nervoase. 


CONCENTRAREA CRONICĂ (pentru lipsă de concentrare ce durează de mai mult timp) – Optimizarea bioenergetică a oxigenului livrat în organism. 

Acest lucru ajută în cele din urmă la nivele mai ridicate de concentrare

Acest program se concentrează pe frecvențele care funcționează la nivel sistemic.


CONCENTRARE ACUTĂ (pentru lipsă de concentrare temporară) – Sustine concentrarea pe calea stimulării craniene și se concentrează pe frecvențele pentru stările acute de concentrare.


PENTRU EXAMENE  – Suport înainte de examen prin stimulare craniană. 

Aceste frecvențele se concentrează pe echilibrul energetic sistemic care susține optim stările mentale pentru examene.


ANXIETATEA DE EXAMEN – Echilibrarea energetică a anxietății înainte de teste.  Frecvențele pentru stări acute de dizarmonie mentală care declanșează stres ridicat.


STRES SISTEMIC – Suport energetic pentru echilibrul mental.  

Stimularea bioenergetica a energiilor creative importante care ajută la echilibrarea stresului nivelurilor asociate învățării. 

Acesta este programul sistemic pentru abordarea stărilor de stres adânc înrădăcinate din jurul învățării.


STRES ACUT – Sprijină îmbunătățirea stării de spirit prin stimularea cranienă în momente de stres acut, trimițând mai multe frecvențe de aliniere, utile stărilor superioare de învăţare.


ENERGIE, FOCUS

ACTIVARE – Stimularea bioenergetică a clarității mentale de care este nevoie atunci când vrei să fii în vârf.


GÂNDURI POZITIVE – Aceste frecvențe susțin stimularea energetică a căilor emoționale către gânduri pozitive.

 

NERVI ECHILIBRAȚI –  Promovarea bioenergetică a stării Beta. Se spune că undele beta sunt starea noastră normală de veghe a conștiinței. Când ne concentrăm asupra minții și memoriei, asupra sarcinilor cognitive și a lumii exterioare, ne aflăm în stări Beta. 

Starea Beta ne oferă procesul de gândire alertă și atentă. Este implicată în rezolvarea problemelor, judecată, luarea deciziilor și activități mentale. 

Când creierul nostru rămâne și el mult timp în Beta vedem: anxietate, atacuri de panică, insomnie, probleme de gândire excesivă, stres, paranoia.


OBOSEALA – Aceste frecvențe susțin energetic reducerea factorilor de stres care duc la stres și oboseală. 

Mediul poate deveni foarte stresant și este plăcut să ai acces la frecvențe care funcționează pentru a sprijini bioenergetic locul de muncă și oboseala legată de muncă.

 

EPUIZARE – (ce durează de mult timp) – Echilibrarea bioenergetică a hormonilor glandelor suprarenale. Aceste frecvențe pot susține recuperarea după oboseala suprarenală și epuizarea suprarenală. 

Acest program se rulează mai mult timp pentru a avea rezultate.


EPUIZARE DE MOMENT –  Pentru persoanele  care lucrează intens pentru a atinge un obiectiv sau un termen limită. 

Pentru cei care ard lumânarea la ambele capete. Această frecvență este creată pentru a susține și a calma stările acute ale ființei.

 

STRESS EXTREM – Este un transfer bioenergetic de energie atât pentru mental, cât și pentru echilibru fizic pentru a ajuta organismul să facă față stărilor extreme de stres.


Cum se desfășoară programul de coaching

Sesiunile de coaching individual au loc față-în-față sau online, pe platforma Zoom.

Lucrul cu HEALY se poate efectua și la distanță, cu trimiterea evaluării stării înainte și după fiecare sesiune, pe Whatsapp.


Confidențialitate

Principiile pe care le respect în profesia mea sunt comune cu cele propuse de ICF (International Coaching Federation) – organism de certificare a calităţii profesionale a unui Coach şi includ stricta confidenţialitate între Client şi Coach.

 

Despre mine

 

Sunt o fire pragmatică, propun soluții și invit clienții să experimenteze și să decidă ce este mai potrivit pentru fiecare.

Folosesc umor, entuziasm și căldură pentru a lucra și transmite informații.

Găsesc soluții simple la probleme complicate.

Lucrez cu Millenials din 2013.


Formări și specializări în:

 • Coaching – Federația Internațională de Coaching (ICF) și Școala Metasysteme- Alain Cardon, France și Erickson International (în curs)
 • Analiza Tranzacțională – Julie Hay FCIPD, UK
 • Programare neuro-lingvistică – Jonathan Altfeld, USA
 • Instructional Design – Olimpia Meșa
 • Purpose Driven Leadership – Graham Bird, Oxford
 • Consultanță Organizațională – Mike Miles, Canada
 • și încă… Alte cursuri pe diferite teme. Adevărul este că îmi place să învăț!

  CONTACT:

 

 Dacă ai nevoie de mai multe informații, îți răspund   cu plăcere

 

 

   

Whatsapp:  +(40) 722 509 814 

 

 

 

  

 contact@maramanea.ro