LUCRUL CU FRECVENȚE

Healy este conceput pentru a armoniza câmpul  bioenergetic și pentru a îmbunătăți recuperarea, vitalitatea și bunăstarea, nu pentru a vindeca, trata, atenua, diagnostica sau preveni bolile. Informațiile de pe această pagină sunt doar pentru referință și scopuri educative. Acestea nu ar trebui tratate ca un substitut pentru sfaturile medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Ar trebui să căutați întotdeauna astfel de sfaturi medicale de la un profesionist medical calificat.

Tehnologia HEALY

Ce este Frecvența?

Frecvența este măsurarea energiei. Este definită ca o rată măsurabilă a energiei electrice care este constantă între oricare două puncte. 

Toată materia are energie; o masă, un măr, corpul tău (inclusiv organele individuale, emoțiile, durerile, traumele). 

Ia-ți pielea, de exemplu. Cel mai mare organ al tău, pielea, este alcătuit din celule, care sunt alcătuite din organite, care sunt mai departe alcătuite din molecule, care sunt alcătuite din atomi, iar acei atomi sunt alcătuiți din particule subatomice, și există spațiu între acele particule care permite vibrația și mișcarea. 

La baza tuturor lucrurilor se află informația. Primul pas în comunicarea informației este să o împărtășești cu energia. 

Deci, informația „vorbește” cu energia punând energia într-o stare de vibrație. Această stare de vibrație se numește frecvență. 

Este frecvența care conectează totul cu totul. Când există frecvență, există potențial electromagnetic.

Suntem influențați de acțiunea magnetică (sau atracția) frecvențelor care ne înconjoară în fiecare zi și aceste frecvențe influențează starea noastră de bine, afectând corpurile noastre fizice și energetice.

Totul în univers are o frecvență vibratoare, numită corect o frecvență de rezonanță.

”Dacă vrei să înțelegi universul, gândește-te la ENERGIE, FRECVENȚĂ și VIBRAȚIE”

Nicola Tesla

Exemple de frecvențe

Alimente conservate……………………………..0 MHz

Big Mac……………………………………………….5 MHz

Gripă, Răceli ………………………………………..încep de la 52-60 MHz

Oameni sănătoși …………………………………..62-72 MHz

Ulei esențial de trandafir…………………………320 MHz

Emoția bucuriei…………………………………….450 MHz

Aceste exemple arată frecvențele vibratoare asociate cu diferite obiecte și stări.

Frecvențele mai joase sunt asociate adesea cu stări de sănătate mai slabe și alimente procesate sau mai puțin naturale.

Frecvențele mai înalte sunt asociate cu stări de sănătate mai bune și cu elemente naturale sau cu stări emoționale pozitive.

Aceste valori sunt adesea subiective și pot varia în funcție de sursă și de interpretare. 

Conceptul de frecvențe vibratoare ca indicator al sănătății este o temă deosebit de complexă și poate necesita o înțelegere mai aprofundată și studii suplimentare pentru a fi pe deplin apreciată și aplicată corect.

”Viitorul medicinei va fi medicina frecvențelor”

Albert Einstein

Ce este Lucrul cu Frecvențe?

Un instrument non-invaziv, care utilizează frecvențe vibratoare ale câmpului bioenergetic uman pentru a aduce armonizare și vindecare individului

În ultimii 100 de ani (în principal), medicina și asistența medicală s-au orientat către tratarea biochimică a corpului. 

Dar există mult mai multe despre modul în care corpul funcționează decât un model biochimic. 

De fapt, corpul nu funcționează deloc biochimic, ci este electric. Și când schimbăm și începem să lucrăm cu fundamentele electrice ale corpului, vedem că oamenii sunt capabili să creeze o sănătate reală și radiantă în interiorul lor.

Cum te Poate Ajuta Lucrul cu Frecvențe (Healy) Pe Tine, Pe Cei Dragi și/sau Pe Clienți?

Ce este Healy?

Healy este un dispozitiv de bio-rezonanță, care folosește energia vindecătoare a frecvențelor. Este portabil, ușor și îmbină sănătatea, știința, tehnologia și spiritualitatea.


Ajută la diverse afecțiuni fizice, echilibrări bioenergetice pentru claritate mentală, reducerea factorilor de stres, eliminarea blocajelor emoționale, reorganizarea energetică a întregului psihic, etc.


Produsele Healy sunt dispozitive medicale portabile completate cu brățări de electrozi, electrozi pentru corp pentru a efectua scanări și sesiuni de terapii.


Healy este conceput pentru a fi utilizat împreună cu alte forme de tratament medical și terapie și nu ar trebui să înlocuiască sfaturile și îngrijirea medicului.


Healy analizează frecvențele specifice ale corpului și apoi identifică cele care cauzează dezechilibre bioenergetice. Apoi, livrează înapoi în corp frecvențe specifice. Aceste frecvențe ajută la readucerea corpului în echilibru bioenergetic, restaurând capacitatea corpului de a se vindeca singur.

Healy funcționează la distanță?

Da! Healy poate fi utilizat de la distanță. Exact cum te poți conecta la un post de radio departe de semnalele originale care sunt transmise, Healy se poate conecta la câmpurile bioenergetice ale altora de la distanță.

 

În mecanica cuantică, există o teorie numită încâlcirea cuantică. Ea explică faptul că, în domeniul frecvențelor și al energiei, nu există o diferență considerabilă între punctul A și punctul B. Adică, nu există diferență între locația aparatului Healy-ul și locația ta.

 

Odată ce ai obținut permisiunea și ai conectat frecvența energetică unică a persoanei la distanță (ca o amprentă energetică) în Healy, poți efectua și rula sesiuni Healy pe un individ de la distanță.

 

Healy conține un Senzor Cuantic, un dispozitiv care creează ceea ce este numit undă scalară. Acestea permit senzorului să măsoare câmpul tău bioenergetic unic și, pe baza acestuia, să îți trimită microcurenți și frecvențe identice cu cele din corpul tău, aducând echilibru între corpul tău bioenergetic și cel fizic!

Healy analizează peste 9 milioane de frecvențe și le selectează pe cele necesare pentru a armoniza Câmpul Bioenergetic.


Această tehnologie presupune că fiecare celulă, țesut și organ din corpul nostru are o frecvență specifică, care este optimă pentru funcționarea sa normală și sănătoasă. 

Atunci când aceste frecvențe sunt perturbate, poate apare dezordinea sau boala. Healy încearcă să identifice frecvențele care sunt dezechilibrate și să le reajusteze pentru a promova vindecarea și sănătatea.


Deși există o mulțime de mărturii pozitive cu privire la eficacitatea dispozitivelor Healy, acestea sunt adesea clasificate ca terapii alternative și pot să nu fie acceptate pe deplin de comunitatea medicală tradițională. 

Utilizatorii ar trebui să abordeze aceste tipuri de tratamente cu discernământ și să consulte un profesionist medical pentru afecțiuni grave sau persistente.

 Lucrul cu HEALY

Dacă nu ești obișnuit cu lucrul cu energia/vindecarea cu frecvențe, lucrul cu chakrele de vindecare și frecvențele pentru a sprijini echilibrul în corp:


– poate „agita” energia și emoțiile tale. 


Asta înseamnă că în orele – zilele următoare primei tale experiențe cu Healy, s-ar putea să experimentezi și urcușuri și coborâșuri, atât fizic, cât și emoțional, pe măsură ce corpul asimilează și se obișnuiește cu energia. 

Pentru a explica mai bine, gândește-te la un detox alimentar: 

– dacă îți schimbi dieta, consumând mâncare și băuturi sănătoase (și corpul tău nu este obișnuit cu acest tip de substanțe nutritive), 

– după câteva zile, corpul va începe să elimine toxinele acumulate de pe urma dietei “rele” anterioare și le va înlocui cu nutrienți buni din noua ta dietă. 

În timpul detoxului alimentar, s-ar putea să nu te simți prea bine (de fapt, s-ar putea să te simți un pic rău) – dar știi că acest lucru va trece și că te vei simți mult mai bine după ce ai trecut prin acest proces.

Așa se întâmplă cu corpul la nivel energetic când cineva efectuează lucrări energetice, cum ar fi medicina frecvenței. 


Fie că este vorba de un eveniment de detoxifiere minor sau major, efectul de curățare va avea loc, la un nivel sau altul. 


De exemplu, unii s-ar putea să plângă, să râdă sau să simtă o mare pace fără un motiv “aparent”, în timp ce alții s-ar putea să nu experimenteze nicio senzație, dar în schimb să se simtă extrem de obosiți sau chiar agitați!

Experiența primei sesiuni de terapie

Când folosești Healy la distanță sau după deconectarea fizică de la dispozitiv, s-ar putea să experimentezi senzații pe măsură ce frecvențele se stabilesc în corpul fizic, corpul energetic și în țesuturile fizice.

 

Aceastea pot fi:

Cum reduci senzațiile terapiei cu frecvențe

 

 

Cu cât corpul tău este mai bine hidratat și rămâne așa în timpul utilizării Healy, cu atât te poate ajuta mai bine. Corpul uman este alcătuit în proporție de 60-75% din apă. Apa este EXTREM de susceptibilă la schimbările de frecvențe din interiorul și exteriorul corpului!

3 căi de a folosi HEALY

Local, pe piele

Electrozii adezivi se plasează pe mușchi, pe umeri, pe spate.

Ajută în:

 • Migrene
 • Anxietate
 • Insomnie
 • Depresie
 • Dureri de articulații

Local, fără atingere

Microcurenți individualizați (IMF)

 

Efectele frecvențelor asupra țesuturilor sunt reducerea simptomelor și îmbunătățirea sănătății.

Cei mai mulți oameni nu simt nimic, rareori se simte o vibrație slabă.

La distanță

 

Contribuie la:

 • Focalizarea mentală și coerența undelor cerebrale
 • Stări înalte de conștiență și creativitate
 • Niveluri mai înalte de energie celulară
 • Curățarea memoriei celulare negative
 • Contracararea câmpurilor electromagnetice daunătoare
 • promovarea vindecării și regenerării
 • Absorbția de nutrienți și detoxifierea celulară
 • Creșterea funcției imunitare

FRECVENTE INDIVIDUALIZATE DE MICRO-CURENT (IMF)


Healy-ul utilizează frecvențe IMF, trimițând un  ușor semnal electric și acesta poate ajuta la încărcarea prețioaselor bateriilor  din celule. 


Efectele de rezonanță ale frecvențelor sunt utilizate pe țesuturi și stări pentru a reduce simptomele și a îmbunătăți sănătatea. 

Nu este implicat niciun șoc și majoritatea oamenilor nu simt nimic, deși este posibilă o ușoară senzație de vibrație.


   PROGRAME

ÎNVĂȚARE

ECHILIBRU MENTAL

JOB + SOMN

FITNESS

ÎNVĂȚARE – Sprijină învățarea prin stimulare craniană. 

Aceste frecvențele ajută câmpul bioenergetic să se conecteze la câmpul informațional, pentru stări superioare de învăţare.


MEMORIA – Stimularea energetică a metabolismului creierului pentru a ajuta la susținerea memoriei. 

Eficientizează modul în care circulă glucoza și oxigenul la neuroni/celulele nervoase. 


CONCENTRAREA CRONICĂ (pentru lipsă de concentrare ce durează de mai mult timp) – Optimizarea bioenergetică a oxigenului livrat în organism. 

Acest lucru ajută în cele din urmă la nivele mai ridicate de concentrare

Acest program se concentrează pe frecvențele care funcționează la nivel sistemic.


CONCENTRARE ACUTĂ (pentru lipsă de concentrare temporară) – Sustine concentrarea pe calea stimulării craniene și se concentrează pe frecvențele pentru stările acute de concentrare.


PENTRU EXAMENE  – Suport înainte de examen prin stimulare craniană. 

Aceste frecvențele se concentrează pe echilibrul energetic sistemic care susține optim stările mentale pentru examene.


ANXIETATEA DE EXAMEN – Echilibrarea energetică a anxietății înainte de teste.  Frecvențele pentru stări acute de dizarmonie mentală care declanșează stres ridicat.


STRES SISTEMIC – Suport energetic pentru echilibrul mental.  

Stimularea bioenergetica a energiilor creative importante care ajută la echilibrarea stresului nivelurilor asociate învățării. 

Acesta este programul sistemic pentru abordarea stărilor de stres adânc înrădăcinate din jurul învățării.


STRES ACUT – Sprijină îmbunătățirea stării de spirit prin stimularea cranienă în momente de stres acut, trimițând mai multe frecvențe de aliniere, utile stărilor superioare de învăţare.

FORȚĂ INTERIOARĂ. – Promovarea energetică a încrederii în sine în stări de anxietate. Acestea sunt frecvențele folosite atunci când cineva se străduiește să dobândească puterea interioară ca parte sistemică.


BUNĂSTARE EMOȚIONALĂ – Echilibrarea energetică a blocajelor emoționale care țin pe cineva blocat în sisteme de credințe limitative. Sprijinirea câmpului bioenergetic pentru realiniere și recalibrare. Prin intermediul câmpului bioenergetic se creează calmare, domolire, aducând sprijin emoțional pentru viața de zi cu zi.

ÎNCREDEREA ÎN SINE. – Activarea energetică a încrederii în cazurile de devalorizare, stimă de sine scăzută sau când spiritul este ”jos”. Frecvențele folosite pentru problemele sistemice sunt orientate pentru probleme ce durează de mult timp. Ajută la schimbarea energiei spre stări superioare ale fiinţei.

NEMULȚUMIREA SISTEMICĂ (ce durează de mai mult timp) – Echilibrul energetic pentru a susține un sentiment pozitiv de bunăstare. Energie utilă pentru a descuraja atracția către dependența de acțiuni și comportamente, atât pe plan energetic cât și chimic. 

NEMULȚUMIREA TEMPORARĂ (stare apărută de puțin timp) – susține echilibrul interior prin stimularea craniană. Frecvențele care promovează mulțumire interioară și sentimentul de siguranță și sprijin. Acest grup de frecvențele este pentru stările acute.

UNITATEA INTERIOARĂ – Reorganizarea energetică a întregului psihic. Găsește centrul psihic al persoanei, unifică și echilibrează lumea interioară pentru o perspectivă mai extinsă.  Sprijin bioenergetic pentru a găsi pacea, echilibrul și integralitatea.

BUNĂSTAREA SUFLETULUI – Echilibrare energetică a comportamentelor compulsive sau obsesive. Aceste frecvențe ajută la alinierea energiei de armonie și împlinire la nivel de suflet. Când ne conectăm la aspectele  noastre superioare (mergând în interior, în loc să privim în afară) simțim o reconectare la sursa noastră de energie. Din această perspectivă suntem mai capabili să apreciem adevărata natură a fiinţei. 

ECHILIBRU MENTAL – Sprijină echilibrul mental prin intermediul stimulării craniene. Echilibrarea proceselor minții, atunci când este necesar. Noi putem regla fin energia  în ambele direcții: stări de bază și în starea de focus. Este important să găsim echilibrul pentru claritatea stărilor mentale superioare

ACTIVARE – Stimularea bioenergetică a clarității mentale de care este nevoie atunci când vrei să fii în vârf.


GÂNDURI POZITIVE – Aceste frecvențe susțin stimularea energetică a căilor emoționale către gânduri pozitive.

 

NERVI ECHILIBRAȚI –  Promovarea bioenergetică a stării Beta. Se spune că undele beta sunt starea noastră normală de veghe a conștiinței. Când ne concentrăm asupra minții și memoriei, asupra sarcinilor cognitive și a lumii exterioare, ne aflăm în stări Beta. 

Starea Beta ne oferă procesul de gândire alertă și atentă. Este implicată în rezolvarea problemelor, judecată, luarea deciziilor și activități mentale. 

Când creierul nostru rămâne și el mult timp în Beta vedem: anxietate, atacuri de panică, insomnie, probleme de gândire excesivă, stres, paranoia.


OBOSEALA – Aceste frecvențe susțin energetic reducerea factorilor de stres care duc la stres și oboseală. 

Mediul poate deveni foarte stresant și este plăcut să ai acces la frecvențe care funcționează pentru a sprijini bioenergetic locul de muncă și oboseala legată de muncă.

 

EPUIZARE – (ce durează de mult timp) – Echilibrarea bioenergetică a hormonilor glandelor suprarenale. Aceste frecvențe pot susține recuperarea după oboseala suprarenală și epuizarea suprarenală. 

Acest program se rulează mai mult timp pentru a avea rezultate.


EPUIZARE DE MOMENT –  Pentru persoanele  care lucrează intens pentru a atinge un obiectiv sau un termen limită. 

Pentru cei care ard lumânarea la ambele capete. Această frecvență este creată pentru a susține și a calma stările acute ale ființei.

 

STRESS EXTREM – Este un transfer bioenergetic de energie atât pentru mental, cât și pentru echilibru fizic pentru a ajuta organismul să facă față stărilor extreme de stres.

GREUTATE – Stimularea bioenergetică a organelor care procesează și elimina deșeuri din organism. Acest lucru poate ajuta energetic la pierderea în greutate.


MUȘCHI – Optimizarea bioenergetică a regenerării celulare. Frecvenţele care oferă suport pentru refacerea și repararea țesutului muscular.


CIRCULAȚIE – Suport bioenergetic al fluxului sanguin pentru o circulație sănătoasă și un metabolism eficient. Această frecvență este concepută pentru a ajuta energetic sistemul circulator în transportul oxigenului și al nutrienților prin sânge în zonele țintă ale corpului.


PERFORMANȚĂ – Activarea forței vitale pentru stări propice în performanță atletică. Frecvențe puternice care stimulează propriul proces energetic al corpului – atunci când cineva vrea să treacă la nivelul următor de performanţă.


PUTERE/FORȚĂ – Activarea bioenergetică a sistemului mușchi + oase pentru rezistență optimă.


REZISTENȚĂ – Optimizarea bioenergetică a sistemului cardiovascular de a susține echilibrul energetic pentru rezistență în timpul activităților fizice.


REGENERARE – Stimularea bioenergetică a vitalității. Aceste frecvențe sprijină organismul să se reconstruiască, să repare și să se restabilească după efort fizic. 

Când e într-o stare de înaltă performanță, organismul trebuie să se recupereze și să repare. Regenerarea actionează asupra proceselor energetice pentru a se recupera mai rapid folosind câmpul cuantic. 


RELAXARE PROFUNDĂ – Optimizarea bioenergetică a fazei de relaxare. Frecvențe pentru stări profunde de relaxare în timp ce corpul se odihnește, astfel încât să se poată reseta și reface

Energiile de încetinire și calmare ajută atât fizic, cât și mintal. 

   PREȚURI

 Despre mine

Sunt o fire pragmatică și propun clienților mei să experimenteze și să decidă ce este mai potrivit pentru fiecare.

 

Folosesc umor, entuziasm și căldură pentru a transmite informații.

 

Găsesc soluții simple la probleme complicate.

 

Folosesc metode pentru creșterea încrederii în sine și a stării de bine atunci când cursanții trec prin stări de schimbare.

 

Lucrez cu Millenials din 2013.

 

 

Formări și specializări în:

 

 • Coaching – Federația Internațională de Coaching (ICF) și Școala Metasysteme- Alain Cardon, France și Erickson International (în curs)
 • Analiza Tranzacțională – Julie Hay FCIPD, UK
 • Programare neuro-lingvistică – Jonathan Altfeld, USA
 • Instructional Design – Olimpia Meșa
 • Purpose Driven Leadership – Graham Bird, Oxford
 • Consultanță Organizațională – Mike Miles, Canada
 • și încă… Alte cursuri pe diferite teme. Adevărul este că îmi place să învăț!

  CONTACT:

 Dacă ai nevoie de mai multe informații, îți răspund   cu plăcere

 

   

Whatsapp:  +(40) 722 509 814 

  

 contact@maramanea.ro